Elevii Colegiului Tehnic Energetic “Regele Ferdinand I” au fost angrenați în alegerile pentru Consiliul Școlar al Elevilor. Unii au ales să își depună candidatura, alții au ales să își susțină preferații. Candidații au avut ocazia să se prezinte colegilor și să își expună proiectele de viitor pe care doresc să le implementeze în școală, prin intermediul campaniei electorale. Totodată, aceștia și-au creat afișe însoțite de sloganuri creative și au împărțit fluturați colegilor.

Procesul electoral s-a desfășurat fără incidente, iar elevii s-au prezentat la vot în 30 noiembrie 2014. Fiecare și-a susținut candidatul preferat la funcțiile de președinte și vicepreședinte și și-a exprimat opțiunea prin vot secret. Elevii au intrat, în mod organizat, în cabinele de vot. Votarea a început la ora 10 și s-a încheiat la ora 11:30.

Președintele comisiei de concurs a fost Monica Florea, încă președinte al Consiliului Școlar al Elevilor, elevă în clasa a XII-a. Iasmina Băcanu, elevă în clasa a XII-a, membru delegat de Biroul Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor, a ajutat la desfășurarea corectă a procesului de vot. Vicepreședinte a fost Ronela Copăcian, elevă în clasa a XII-a, aflată încă în exercițiu. Din partea Consiliului Județean al Elevilor a supravegheat, în calitate de membru-evaluator, eleva Bianca Dvorak, de la Liceul Teoretic “William Shakespeare” Timișoara.

Întrebarea “Eu cu cine votez?” și-a găsit răspunsul după desigilarea urnelor și numărarea voturilor; prin urmare, în funcția de președinte a fost aleasă Roxana Chirea, iar în funcția de vicepreședinte – eleva Dina Pașcalău. Ambele eleve sunt în clasa a XI-a.

Le felicităm pentru rezultat, însă menționăm faptul că și ceilalți concurenți au obținut rezultate foarte bune, desi sunt abia în clasa a IX-a. Îi felicităm pe elevii Simina Drăgulescu, Denisa Flonta și Romulus Mărgineanu, atât pentru rezultat, cât și pentru curajul de a se implica, încă de la debutul vieții de licean, în activitățile școlii noastre. Această activitate a constituit și o opotunitate, un exercițiu pentru elevi, fiind pregătiți pentru momentul în care vor devein majori, exercitându-și dreptul la vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente
Contact
  • str. Renașterii nr. 24/A, Timișoara
  • 0256 225 905
  • 0356 100 565
  • liceulenergetictm@gmail.com
Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
Liceul Energetic
2017-03-13T11:54:16+00:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. Liceul Energetic 2017-03-13T11:54:16+00:00 Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. https://liceulenergetic.ro/testimonials/positive-impact/
0
Liceul Energetic